Internationaal verhuizen

Verhuizen naar het buitenland is een enorm spannend avontuur. U gaat zich geheel in een ander land met een andere taal begeven! Het is wel belangrijk dat niet over een nacht ijs gaat. U moet een dergelijke verhuizing niet onderschatten en zeer goed voorbereiden. Wij helpen u hier graag bij. Zeker als u zich nog niet goed kunt uitdrukken in een andere vreemde taal, is een internationaal verhuisbedrijf een grote hulp hierbij. Ons professionele verhuisbedrijf helpt u graag. Wij hebben een jarenlange ervaring met verhuizen in en buiten Nederland. Veel tevreden klanten gingen u voor. Binnen onze dienstverlening staan kwaliteit, snelheid en een scherpe prijs hoog in het vaandel. Wij verhuizen zeven dagen per week, 365 dagen per jaar. U hoeft dus niet bang te zijn dat verhuizen niet mogelijk is; ons verhuisbedrijf weet bijna altijd wel een oplossing voor uw probleem te vinden! Zelfs als u binnen zeer korte termijn wilt verhuizen, is dit vaak geen probleem.

Binnen de Europese Unie verhuizen

Voor het internationaal verhuizen is het natuurlijk van belang naar welk land u verhuist. Binnen de Europese Unie is verhuizen tegenwoordig minder gecompliceerd. Dit komt door de regelgeving ‘vrijhandel van goederenvervoer’. Dit zorgt ervoor dat u minder oponthoud aan de grens heeft, waardoor de verhuizing een stuk makkelijker verloopt. Het hangt van de afstand en de locatie af hoe u het beste uw goederen kunt verhuizen. In de meeste gevallen is het de beste manier om internationaal te verhuizen met behulp van een vrachtwagen. Als het gaat om België of Duitsland, is de verhuiswagen de beste optie.

Verhuizen naar een ander werelddeel

Gaat u verhuizen naar een ander werelddeel, dan werken onze verhuizers meestal samen met internationale verhuizers die op dat werelddeel actief zijn. Zij zorgen er dan voor dat uw inboedel veilig op de plaats van bestemming aankomt, en het papierwerk geregeld is. Het kan zijn dat hier andere regelgevingen en gebruiken gelden. Laat u zich zeker hiervoor informeren. Als het gaat om een verhuizing naar een ander continent wordt er vaak gebruik gemaakt van de scheep- en luchtvaart. De kosten van een vliegtuig kunnen echter behoorlijk in de papieren lopen. Vaak wordt er dus gebruik gemaakt van de scheepvaart. Houdt u bij uw buitenlandse verhuizing er ook rekening mee, of het gaat om een moeilijk te bereiken locatie. Soms is het nodig dat uw inboedel tijdelijk wordt opgeslagen op een tussentijdse locatie, voordat er verder kan worden gereisd. Dit kunnen wij allemaal met u bespreken tijdens een eerste taxatie van uw inboedel.

Vraag vrijblijvend een offerte voor de kosten aan

De kosten van internationaal verhuizen hangen geheel af van de afstand. Als uw spullen over een langere afstand worden vervoerd, gaan de kosten omhoog. De kosten verschillen sterk en worden vooral bepaald door de hoeveelheid ruimte die nodig is om uw goederen te vervoeren. Daarnaast is het belangrijk dat u er goed op let dat uw goederen goed zijn verzekerd. Bij ons erkende verhuisbedrijf is dit zeker het geval. Als u wilt weten hoeveel een internationale verhuizing voor uw situatie kost, vraag dan nu vrijblijvend een gratis offerte aan. U kunt op onze website via een aantal eenvoudige stappen zien hoeveel de verhuizing u zal gaan kosten. Heeft u nog meer vragen, schroom deze dan niet aan onze medewerkers te stellen. Wij hopen u snel met uw verhuizing te kunnen helpen!

Bereken Direct
Internationaal verhuizen
4.8 (96.67%) 12 votes