Voor internationale verhuisbedrijven bent u bij ons op het juiste adres! Wij specialiseren ons al gedurende enkele jaren op internationale verhuizingen. Ons erkende verhuisbedrijf staat voor een professionele aanpak naar ieders persoonlijke voorkeuren. Een verhuizing naar het buitenland is natuurlijk enorm spannend. U krijgt te maken met andere gebruiken en gewoonten, en niet te vergeten: een andere, vreemde taal! Dit moet u zeker niet onderschatten. Het loont om met een internationale verhuizer samen te werken die de vreemde taal spreekt, en weet hoe de regels van verhuizen in elkaar steken. Ons bedrijf heeft deze professionele medewerkers die weten hiermee om te gaan. Binnen onze dienstverlening staan kwaliteit, snelheid en een scherpe prijs hoog in het vaandel. Wij verhuizen zeven dagen per week, 365 dagen per jaar. U hoeft dus niet bang te zijn dat internationaal verhuizen niet mogelijk is; ons verhuisbedrijf weet bijna altijd wel een oplossing voor uw probleem te vinden! Zelfs als u binnen zeer korte termijn wilt verhuizen naar het buitenland, is dit vaak geen probleem.

Verhuizen in de Europese Unie

Als u gaat verhuizen naar een land binnen de Europese Unie, zijn de regels vaak nog niet heel erg gecompliceerd. Binnen de Europese Unie geldt namelijk de regeling van ‘vrijhandel van goederenvervoer’. Dit betekent dat er minder oponthoud onderweg op de weg zal zijn. Dit is goed nieuws voor u: het betekent tijdswinst, uw spullen zullen sneller op de plaats van bestemming zijn! Verder hangt het er vanaf naar welk land u verhuist, hoe lang de verhuizing zal duren. De afstand speelt natuurlijk een grote rol. Meestal wordt voor verhuizingen binnen de Europese Unie gewerkt met vrachtwagens. Dit is het gemakkelijkst. Vooral als het om landen als Duitsland of België gaat, is de vrachtwagen de beste optie.

Verhuizen buiten de grenzen van de Europese Unie

Zoekt u het echter verder op? Gaat u naar een land buiten de Europese Unie? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Ons internationale verhuisbedrijf werkt samen met andere verhuisbedrijven die in uw land van bestemming een professioneel erkend verhuisbedrijf zijn. Zij zorgen ervoor dat uw goederen veilig op de plaats van bestemming aankomen en dat het papierwerk geregeld is. U kunt hier te maken krijgen met andere gebruiken en gewoonten. Laat u zich hierover zeker door ons informeren. Het kan daardoor langer duren voordat de verhuizing in zijn geheel geregeld is. Meestal wordt voor een verhuizing buiten de Europese Unie ervoor gekozen om de goederen te verhuizen per schip of via het vliegtuig. Het is hier wel belangrijk bij op te merken dat verhuizen per vliegtuig erg kostbaar is. U betaalt letterlijk per vierkante meter aan ruimte als het gaat om de goederen. U heeft uw goederen echter wel veel sneller op de plaats van bestemming. De meeste mensen kiezen echter voor een verhuizing per schip. Het duurt langer, maar de tarieven zijn wel lager. Welke opties voor u beschikbaar zijn, hangt zeker ook af van uw budget. Dit valt allemaal in onderling overleg te bespreken.

Vraag nu gemakkelijk een offerte aan

Er zijn dus veel verschillende opties bij het verhuizen naar het buitenland. Onze internationale verhuizers helpen u graag de juiste keuzes te maken om uw verhuizing zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. De kosten hangen af van het vervoermiddel, de afstand en de hoeveelheid goederen waar het om gaat. Bent u benieuwd hoeveel de internationale verhuizing u zal gaan kosten? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte voor de kosten aan. Dit gaat zeer gemakkelijk via onze website. Heeft u nog vragen, stel deze dan gerust aan onze medewerkers. Wij helpen u graag bij uw internationale verhuizing!

 

Internationale verhuisbedrijven
4.8 (96.67%) 12 votes