Internationale verhuizers

Bent u op zoek naar internationale verhuizers? Kunt u al door de bomen het bos niet meer zien? Dat is te begrijpen. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom u naar het buitenland wilt verhuizen. Het kan te maken hebben met werk, maar bijvoorbeeld ook dat u totaal opnieuw wilt beginnen. Het is in elk geval belangrijk om een dergelijk avontuur goed aan te pakken. U komt waarschijnlijk in een land met andere gebruiken, taal en gewoonten. Ons verhuisbedrijf helpt u graag met uw internationale verhuizing. Wij hebben jarenlang ervaring met verhuizen in zowel binnen- als buitenland. Veel tevreden klanten ging u voor! Binnen onze dienstverlening staan kwaliteit, snelheid en een scherpe prijs hoog in het vaandel. Wij verhuizen zeven dagen per week, 365 dagen per jaar. U hoeft dus niet bang te zijn dat verhuizen niet mogelijk is; ons verhuisbedrijf weet bijna altijd wel een oplossing voor uw probleem te vinden! Zelfs als u binnen zeer korte termijn wilt verhuizen, is dit vaak geen probleem. Wij weten voor u vaak iets te regelen met de juiste voorbereiding.

In de Europese Unie verhuizen

Als u naar het buitenland gaat verhuizen, hangt het er vanaf naar welk land u gaat om te bepalen welke voorbereidingen we moeten treffen. Gaat u verhuizen binnen de Europese Unie? Binnen de Europese Unie is de regelgeving voor verhuizen minder gecompliceerd dan de rest van de wereld. Dit komt omdat hier de regelgeving ‘vrijhandel van goederenvervoer’ van toepassing is. Dit houdt in dat er minder oponthoud is bij de grenzen. Voor u is dit zeker een voordeel, want het betekent veel tijdswinst! Uw verhuizing hoeft dan dus minder lang te duren. Het hangt af van de locatie en afstand, hoe uw goederen het beste vervoerd kunnen worden. Vaak wordt voor landen binnen de Europese Unie voor wegvervoer gekozen. Vooral bij landen als Duitsland en België werken wij meestal met vrachtwagens.

Buiten de Europese Unie verhuizen

Zoekt u het echter verder buiten de deur dan de Europese Unie? Dan heeft u vaak te maken met andere regels, gebruiken en gewoonten die voor meer oponthoud kunnen zorgen. Ons ervaren internationaal verhuisbedrijf werkt vaak samen met andere verhuisbedrijven die in dat werelddeel de regels goed kennen. Wij werken alleen met zeer betrouwbare, kwaliteitsbedrijven samen, zodat wij u verzekeren uw goederen zo goed mogelijk te verhuizen. Deze verhuisbedrijven zorgen dat in het land van aankomst de verhuizing zo goed mogelijk qua papierwerk geregeld is, en dat de spullen veilig aankomen. Vaak wordt bij verhuizingen buiten de Europese Unie gebruik gemaakt van luchtvervoer of scheepsvervoer. Dit hangt echter ook van uw budget af. Het vervoeren van uw inboedel per vliegtuig kan vele malen duurder zijn dan het vervoer per schip. Dat betekent echter wel dat het veel langer kan duren voordat uw goederen op de plaats van bestemming aankomen. Dit is dus een keuze die u zelf moet maken. Het kan ook gebeuren dat uw goederen op een tussentijdse locatie worden opgeslagen, voordat de reis vervolgd kan worden. Als u hier vragen over heeft, kunt u deze het beste via onze website stellen. Wij weten met onze ervaring vaak op elke vraag het antwoord te vinden.

Bekijk voor welk scherp tarief u kunt verhuizen

Wilt u van onze internationale verhuizers gebruik maken? Vraag dan nu gemakkelijk een offerte aan om de kosten voor uw verhuizing in te zien. Dit gaat zeer gemakkelijk via onze website. U hoeft slechts een paar gegevens in te vullen, en ziet binnen een paar minuten aan welk tarief u moet denken. De kosten van een internationale verhuizing kunnen individueel sterk verschillen. Dit heeft te maken met de afstand, en de hoeveelheid vierkante meter die de goederen in beslag zullen nemen tijdens het vervoer. Wij kunnen daarom aan de hand van uw individuele gegevens zeer gemakkelijk zien hoeveel de kosten in uw situatie precies zullen worden. Heeft u meer vragen, stelt u die dan gerust via onze website. Onze medewerkers helpen u graag!

 

Internationale verhuizers
5 (100%) 12 votes