Internationale verhuizingen

Zoekt u internationale verhuizers in Nederland? Dan zit u bij ons helemaal goed. Wij zijn een erkend verhuisbedrijf die al jaren op de internationale markt opereert. Wij hebben zeer veel tevreden klanten bij hun verhuizing geholpen. Een verhuizing is normaal al vrij stressvol, dus u kunt zich voorstellen dat bij een internationale verhuizing helemaal veel komt kijken! U moet een internationale verhuizing zeker goed voorbereiden. U krijgt te maken met andere gebruiken, gewoonten en een andere taal. Als u hier geen ervaring mee heeft, kunt u snel met problemen kampen bij uw verhuizing. Wij hebben de deskundigheid van de regelgeving op verhuisgebied om uw veilig door uw verhuizing heen te loodsen. Binnen onze dienstverlening staan kwaliteit, snelheid en een scherpe prijs hoog in het vaandel. Wij verhuizen zeven dagen per week, 365 dagen per jaar. U hoeft dus niet bang te zijn dat verhuizen niet mogelijk is; ons verhuisbedrijf weet bijna altijd wel een oplossing voor uw probleem te vinden! Zelfs als u binnen zeer korte termijn wilt verhuizen, is dit vaak geen probleem.

Gaat u verhuizen binnen de Europese Unie?

Bij een internationale verhuizing is natuurlijk eerst van belang om te weten naar welk land u van plan bent te verhuizen. Als het gaat om een land binnen de Europese Unie, is een verhuizing gelukkig niet zo gecompliceerd. In de Europese Unie geldt de regelgeving die ‘vrijhandel van goederenvervoer‘ wordt genoemd. Dit betekent dat er minder oponthoud bij de grens zal zijn. Dit levert u een aanzienlijke tijdswinst op, zodat uw spullen sneller op de plaats van bestemming aankomen. Het hangt van de afstand af welke manier van verhuizen voor u de beste optie is. Meestal wordt bij verhuizen binnen de Europese Unie gekozen voor wegvervoer met een vrachtwagen. Dit is de gemakkelijkste optie. Zeker als het gaat om landen als België of Duitsland is dit het geval.

Verhuizen buiten de Europese Unie

Zoekt u het echter verder op en gaat u verhuizen naar een land buiten de Europese Unie? Dan zal er andere regelgeving gelden. U moet er rekening mee houden dat hier vaak andere gebruiken en gewoonten gelden, die gecompliceerder kunnen zijn. Vaak werkt ons verhuisbedrijf samen met verhuisbedrijven die ter plaatse goed op de hoogte zijn van de situatie. Zij zorgen dat de inboedel veilig op de plaats van bestemming aankomen en dat het papierwerk goed geregeld is. Wij kunnen u hier goed over informeren. Bij een verhuizing buiten de Europese Unie wordt vaak gebruik gemaakt van ofwel vervoer per schip ofwel per vliegtuig. Dit hangt nauw samen met het budget dat u voor de verhuizing over heeft. Wilt u uw goederen snel in uw nieuwe huis hebben? Dan is het vliegtuig voor u de beste optie. Dit is echter wel iets duurder dan vervoer per schip. De meeste mensen kiezen voor vervoer per schip. Dit duurt langer, maar is wel een stuk goedkoper.

Vraag nu een offerte aan

Wij kunnen uw internationale verhuizing dus volledig op uw wensen afstemmen. Het hangt er geheel vanaf wat de afstand tot uw nieuwe woning is, en op welke manier u uw goederen wenst te vervoeren. Wij adviseren u hier graag bij. Ons ervaren bedrijf weet vaak wat voor u de beste optie is. Wilt u graag weten wat de kosten zullen zijn? Vraag dan nu eenvoudig een offerte via onze website aan. Dit gaat zeer gemakkelijk. Binnen een paar minuten weet u wat voor uw situatie van toepassing is. Wij helpen u graag met uw verhuizing!

Bereken uw verhuiskosten online

Vraag online een offerte aan
Internationale verhuizingen
5 (100%) 12 votes