Er zijn meer dan genoeg mensen die de keuze maken om te verhuizen naar een ander land. Een warm land in Europa, of juist naar de rust in de Fjorden. Wanneer u de keuze maakt om uw droom waar te maken is het goed om te weten wat er allemaal bij komt kijken wanneer u vertrekt naar een land. Er zijn namelijk een aantal belangrijke zaken waar u rekening mee moet houden wanneer u naar het buitenland vertrekt. Wij hebben als internationaal verhuisbedrijf ruime ervaring met verhuizen naar het buitenland en helpen u graag verder bij een internationale verhuizing. In dit artikel nemen we u mee in een aantal zaken die van belang zijn als u naar het buitenland gaat verhuizen.

Heeft u deze zaken al volledig in orde en bent u juist op zoek naar een verhuisbedrijf die u goedkoop naar het buitenland kan verhuizen? Vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie aan bij Verhuizennaarbuitenland.nl

Bereken Direct

Waar moet u rekening mee houden bij een internationale verhuizing?

In de bovenstaande tekst zijn een aantal dingen genoemd waar u rekening mee moet houden wanneer u wit verhuizen naar het buitenland. Om een wat duidelijker overzicht te geven zetten we voor u de aandachtspunten onder elkaar. Zo kunt u de punten gemakkelijk nalopen.

  • Controleer uw documenten
  • Verdiept u zich in de wetten van uw nieuwe thuisland
  • Huisdieren vooraf regelen
  • Waarmerk uw diploma’s
  • Vervoer
  • Verzekeringen
  • Visum

Het op orde hebben van uw documenten

Een ander land betekent andere regels. Om te mogen wonen in een land zijn er in de meeste gevallen een aantal geldige documenten nodig. Zo kunt u denken aan verblijfsvergunningen, Identiteitskaarten en andere reisdocumenten. Een goede voorbereiding is van groots belang, begin hier daarom op tijd mee. In sommige gevallen is het mogelijk dat uw huidige rijbewijs niet geldig is in het land waarnaar u toe wilt. Bij verhuizen naar het buitenland staat er team klaar met goed geschoolde verhuizers die gespecialiseerd zijn op het gebied van internationale verhuizingen.

Let op met huisdieren

Wanneer u een huisdier heeft is het van belang om te verdiepen in de vereiste papieren die er nodig zijn om het dier mee te kunnen verhuizen naar uw nieuwe thuisland. Er wordt vaak gedacht dat een paspoort voor dieren genoeg is, maar dit is niet in alle gevallen waar. Bekijk daarom vooraf de eisen die er gesteld worden. Hiermee voorkomt u benarde situaties.

Geldigheid van diploma’s

Er zijn landen waar diploma’s zonder waarmerk niet worden geaccepteerd. Bekijkt u daarom op voorhand uw diploma’s en in het geval er een waarmerk ontbreekt is het verstandig contact op te nemen met de dienst uitvoering onderwijs. Deze instelling beheert behaalde diploma’s en kan u verder helpen met deze kwestie. Een uiteraard niet te missen document is uw visum. Een visum zorgt ervoor dat u een land mag wonen. Wanneer het visum nog niet is goedgekeurd raden wij u af om de verhuizing alvast te realiseren.

Verhuizen naar het buitenland staat voor u klaar!

Ons team staat bekend om de ervaring en successen omtrent een internationale verhuizing. Efficiënt en overzichtelijk te werk gaan is van groot belang. In vergelijking tot een verhuizing in het binnenland komt hier veel meer bij kijken en moet alles tot in de puntjes geregeld zijn. Wanneer uw papieren/documenten niet op orde zijn, loopt u de kans niet toegelaten te worden in het land waarnaar u onderweg bent. Om dit slechte scenario te voorkomen is Verhuizen naar het buitenland er om deze zorgen uit uw handen te nemen. Onze diensten gecombineerd met deskundig advies zorgen ervoor dat u zorgeloos naar uw nieuwe land kunt verhuizen. Wanneer alles tot in de details geregeld is, zorgt dit voor rust en zekerheid.

Laat u informeren en vraag een offerte aan

Bent u benieuwd wat het kost wanneer wij u helpen met het verhuizen naar het buitenland? Vraag dan gemakkelijk en snel een prijsindicatie op. Hierdoor heeft u een duidelijk beeld wat een verhuizing naar het buitenland kost. Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team zal uw vraag dan z.s.m. proberen te beantwoorden.

Veilig in uw nieuwe thuisland

Wanneer alles achter de rug zit en u bent veilig aangekomen in uw nieuwe thuisland, hopen wij dat u terug kunt kijken op een zorgeloze verhuizing. Na de aankomst van u en uw inboedel kunt u gaan beginnen aan het uitpakken van uw spullen, en het inrichten van uw nieuwe huis. Wij wensen u veel succes en plezier in uw nieuwe thuisland!

Bereken Direct
Internationaal verhuisbedrijf
4.8 (96.92%) 13 votes