Internationaal verhuisbedrijf

Zoekt u een internationaal verhuisbedrijf? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Een internationale verhuizing is een behoorlijk tijdrovende klus. Er gaat veel voorbereiding in een dergelijke verhuizing zitten. U gaat ten slotte naar een compleet ander land waar ze vaak ook een andere, vreemde taal spreken. Ons verhuisbedrijf helpt u graag bij een internationale verhuizing. Wij hebben jarenlange ervaring als verhuizer in het binnen- en buitenland. Veel tevreden klanten gingen u voor. Binnen onze dienstverlening staan kwaliteit, snelheid en een scherpe prijs hoog in het vaandel. Wij werken zeer efficiënt en snel, waardoor wij onze tarieven laag kunnen houden. Daarbij verhuist ons verhuisbedrijf zeven dagen per week, 365 dagen per jaar. Er is dus altijd wel een mogelijkheid om uw verhuizing bij ons in te plannen. Zelfs als u op zeer korte termijn internationaal wilt verhuizen, dan is dit geen probleem. Wij hebben weleens iemand geholpen met een verhuizing op dezelfde dag! Wij vinden altijd wel een oplossing voor uw situatie.

Verhuizen binnen de Europese Unie

Bij verhuizen naar het buitenland gelden vaak andere regels. Als internationaal verhuisbedrijf zijn wij van deze regels op de hoogte. In de Europese Unie zijn de regels niet extreem gecompliceerd. Hier geldt de regelgeving ‘vrijhandel van goederenvervoer’. Dit zorgt ervoor dat er weinig oponthoud aan de grens is. Daardoor kan de verhuizing een stuk sneller verlopen. Hoe wij uw verhuizing uitvoeren, hangt af van de afstand en locatie waar uw goederen naartoe verhuisd moeten worden. Meestal zal dit echter per vrachtwagen gebeuren. Vooral als het gaat om landen die dichtbij Nederland zijn, zoals België en Duitsland, zal het vaak met de vrachtwagen gebeuren.

Bereken online uw verhuiskosten

Verhuizen buiten de Europese Unie

Bij verhuizen buiten de Europese Unie werkt ons internationale verhuisbedrijf vaak samen met andere internationale verhuisbedrijven op dat werelddeel. Deze verhuisbedrijven kennen de regels van verhuizen in hun land het beste. Wij werken alleen maar samen met betrouwbare verhuisbedrijven. Zij zorgen er voor dat uw goederen veilig op de plaats van bestemming aankomen, en dat het papierwerk daarbij geregeld is. Natuurlijk is het wel zo dat er vaak andere regelgevingen en gebruiken gelden. Het kan daardoor voorkomen dat er meer oponthoud is. Houdt u hier rekening mee. Bij een verhuizing naar een ander werelddeel wordt er vaak gekozen voor scheep- en luchtvaart, in plaats van vervoer over de weg. De kosten van het gebruik van vliegtuigen kunnen echter behoorlijk in de papieren lopen. Daarom maken de meeste mensen meer gebruik van de scheepvaart. Dit is goedkoper, maar duurt daarbij ook langer. Soms is het nodig dat uw goederen tijdens het vervoer tijdelijk worden opgeslagen op een tussentijdse locatie, voordat ze weer verder kunnen worden vervoerd. Dit zal vooral het geval zijn als het om een lastig te bereiken plaats van bestemming gaat. We kunnen dit voor u allemaal bespreken als we het over uw specifieke locatie hebben.

Bekijk nu uw offerte

Bent u geïnteresseerd in onze diensten als internationaal verhuisbedrijf? Wij werken met zeer professionele internationale verhuizers die een gedegen opleiding achter de rug hebben. Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan om de kosten van uw verhuizing te bekijken. Dit gaat zeer gemakkelijk via onze website. Het kan zeer variëren hoeveel uw verhuizing zal kosten, aangezien dit geheel van de afstand afhangt. Ook heeft het ermee te maken om hoeveel goederen het gaat, en hoeveel vierkante meter dit in beslag zal nemen bij het weg-, scheepvaart- en luchtvervoer. Heeft u nog meer vragen, schroom dan niet deze aan onze medewerkers te stellen. Wij helpen u graag met uw verhuizing naar het buitenland!

 

International verhuisbedrijf
Beoordeel deze pagina