Een verhuizing naar het buitenland is een flink traject. Daarbij is het van belang dat de gehele inboedel op een professionele en veilige manier van land A naar land B verhuisd wordt. VerhuizenNaarBuitenland.nl helpt u bij het verhuizen van uw inboedel naar het buitenland. Onze kernwaarden bij een verhuizing zijn snelheid, kwaliteit en een aantrekkelijke prijs. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een verhuizing naar Antwerpen? Maak dan gebruik van onze gebruiksvriendelijke prijscalculator.

Verhuizen naar Antwerpen

Een internationale verhuizing is anders dan een verhuizing binnen Nederland. De verhuizing kost meer tijd en ook veiligheid is van belang, aangezien de inboedel een langere afstand moet afleggen. VerhuizenNaarBuitenland.nl maakt gebruik van zoveel mogelijk eigen capaciteit. Wanneer dit niet mogelijk is, maken wij altijd gebruik van betrouwbare en bekende vervoerders. Zo bent u altijd beschermd tegen diefstal en schade.

Professioneel verhuisbedrijf Antwerpen

Ons verhuisbedrijf is actief bij alle verhuizingen van en naar Nederland. Met een flinke dosis ervaring omtrent internationale verhuizingen weten wij altijd wat de snelste, veiligste en makkelijkste manier is om de gehele inboedel te verhuizen naar bijvoorbeeld Antwerpen. Naast verhuizen naar Antwerpen verhuizen wij ook naar alle andere landen binnen Europa en doen wij zelfs ook intercontinentale verhuizingen. Op basis van uw inboedel maken wij de keuze voor het type transport en bekijken wij of we de verhuizing via land, water of lucht zullen realiseren. Verhuizen naar Antwerpen zal simpelweg gebeuren aan de hand van een van onze professionele verhuiswagens. VerhuizenNaarBuitenland.nl verhuist:

 • 365 dagen per jaar
 • 7 dagen per week
 • ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds

Zo kunt u altijd een moment selecteren wat voor u het beste uitkomt, waarop wij ons aanpassen. Verhuizen van of naar Antwerpen gebeurd bij ons altijd aan de hand van:

 • Ervaren verhuizers met een vakgerichte opleiding die in vaste teams opereren
 • De meest moderne verhuiswagens en verhuismaterialen
 • Uitstekende verhuisliften

Doordat onze verhuizers in vaste teams werken, zijn onze werknemers erg goed ingespeeld op elkaar met de meest diverse verhuizingen. Door deze nauwe samenwerking zijn onze sterke verhuizers in staat om elke verhuizing zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen.

Goedkoop verhuisbedrijf Antwerpen

Als verhuisbedrijf met jarenlange ervaring in internationale verhuizingen zijn wij in staat om verhuizingen ook voordelig te realiseren. Onze vaste scherpe tarieven behoren tot de laagste van Nederland, terwijl u daarvoor de meest moderne verhuiswagens, materialen en verhuizers tot uw beschikking krijgt. Daarnaast werken wij altijd met vaste internationale partners, waardoor ook deze kosten gedrukt kunnen worden. Bent u benieuwd naar de kosten van uw verhuizing? Maak dan gebruik van onze online prijscalculator. Zo berekend u gemakkelijk hoeveel uw verhuizing gaat kosten. De kosten zijn onder andere gebaseerd op:

 • Inladen
 • Vervoeren
 • Uitladen
 • Eventueel gebruik van een verhuislift

De online calculator toont de totale kosten en waar deze kosten op gebaseerd zijn. Wanneer u aanpassingen maakt in het formulier, wordt de prijs automatisch bijgesteld. De calculator is gratis te gebruiken en toont een automatisch gegenereerde prijsschatting op basis van uw gegevens. Heeft u liever een persoonlijke offerte voor uw verhuizing naar Antwerpen, dan kunt u onderaan het formulier kiezen voor een offerteaanvraag. Een van onze verhuisexperts stuurt u vervolgens binnen 24 uur een offerte op maat naar uw mailbox. De offertekosten zijn voornamelijk bepaald op basis van de ingevulde gegevens met betrekking tot:

 • Datum en tijdstip van de verhuizing
 • De hoeveelheid inboedel en het soort inboedel
 • De afstand tussen beide locaties
 • Extra mogelijkheden (verhuislift, montagemogelijkheden of een extra verhuizer)

Verhuisbedrijf naar Antwerpen

U kunt ons verhuisbedrijf naar Antwerpen inschakelen voor de meest uiteenlopende klussen. Zo realiseren wij niet alleen verhuizingen naar Antwerpen voor particulieren, maar ook zakelijke verhuizingen naar Antwerpen. Neem gerust contact met ons op of vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan!

Verhuisbedrijf Antwerpen
5 (100%) 11 votes